2 FØDSLER MED KUN 4 MÅNEDERS MELLEMRUM!

Først i november fødte jeg den dejligste lille dreng Viggo – det var det vildeste jeg og vi nogensinde har oplevet, og hele vores verden blev vendt på hovedet, skønt!

Alt det som vi forestillede os ville være dejligt ved at få sådan en lille en, har bare vist sig at være ENDNU dejligere og det som vi tænkte måtte være udfordrende og hårdt, er ENDNU hårdere end vi kunne forestille os!

Alligevel har vi kastet os ud i en fødsel mere, omend kun 4 måneder efter lille Viggo kom til….. Der er tale om en ny webshop – for at være helt specifik og halv-kedelig drejer det sig om en helt ny platform til webshoppen.

Du synes måske ikke at kunne se den store forskel, måske slet ingen ? I så fald er vi faktisk glade, for designet har vi hele tiden være super glade for, men den foregående side havde visse svagheder, den var for langsom, den lukkede ned når vi mindst ventede det, man kunne ikke betale med dankort og og og….

DERFOR sidder du nu med en spritny udgave af Mark&Waldorf, en ny webshop er født – og jeg skal hilse og sige, at der også her er ting som er endnu bedre end vi havde turde håbe på, men det har sandelig også krævet mere blod, sved og tårer end vi havde tænkt… Det hele er ligemeget for nu er WWW.MARKWALDORF.DK version 2.0 født og vi er super stolte og meget glade!

KÆMPE TAK til skønne Ebbe Vestergård & Co. fra BRAND BY HAND – de bedste drenge, som har været med som jordemoder, sygeplejerske og overlæge. Uden dem havde vi ikke kunne klippe neglestrengen så hurtigt!

It's a boy

 

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt v/køb over 499,-