GLADE JUL – DEJLIGE JUL – TRAVLE JUL

Lad mig slå fast med det samme, jeg er VILD med julen, det er en tid der byder på hygge, knas, varme trøjer, glinsende gavepapir, forventning, lidt flere kys og en en helt masse andet dejligt.

MEN det er altså også bare en travl tid – jeg synes der er tusind der der skal ordnes og gøres før man kan “slappe af”, ja kan godt selv se det – det er jo helt hen i vejret.

Derfor dette indlæg : Jeg har lyst til at give mine juletips videre til dig, for når det kommer til julepynt – for julepynt skal der altså til – så er det ikke noget der tager mere end 2 timer hos os.

Hvordan det tænker du måske – kig på billederne og lad dig inspirere :

  • – På vores “køkkenø” stiller vi hvert år det her store 3D saml-selv juletræ med tilhørende engel og rensdyr. Det pynter så flot, er skævt, hyggeligt og moderne på samme tid – og det er super hyggeligt at finde det frem og samle det hvert år. Når julen er ovre – ja, så piller vi det fra hinanden og så ned i æsken igen. ( Du kan købe 3D juletræet i vores webshop – det koster kr. 299,- )
  • – Vi har en masse store papirstjerner, tror vi har købt de fleste til næsten ingen penge i Ikea, men de er skønne at pynte op med, for de fylder noget – og er nemme at hænge i et vindue, eller bare stille oven på et skab eller hylde.
  • – Er du så heldig at have en trappe i dit hus, så pynt den med julens mange gaver – det bliver kun flottere og flottere jo flere gaver der bliver pakket ind, og hvis du ikke har en trappe – så find et hjørne hvor du kan have dem stående fremme – med mindre naturligvis, at du har små nysgerrige nisser der ikke kan lade dem være.
  • – Vær ikke bange for anderledes julepynt, vi har en del i farvet akryl fra Daisy, vi er stadig ikke trætte af det, måske netop fordi det er moderne og giver stadig plads til at man kan trække vejret.
  • – Naturmaterialer er super lækkert som pynt, men man skal altså heller ikke være nervøs for at give det lidt maling – som du kan se har vi spraymalet lidt forskellige kogler, lagt dem i et emaljefad – og det ser faktisk rigtig fint og hyggeligt ud.
  • – Til sidst et af mine efterhånden gamle tricks, fyld en fin skål med både nye og gamle vintage julekugler – ikke andet, bare fyld skålen heeeeelt op – det er SÅ smukt!

Som overskriften siger – det er en travl tid, og derfor bliver dette indlæg heller ikke længere, er sikker på du også har tusind ting at gøre, bage, klippe, klistre, pakke ind, strikke, bestille, købe og ordne.

Mark&Waldorf ønsker dig en RIGTIG GLÆDELIG JUL!

PS : DE SMUKKE BILLEDER ER TAGET AF DYGTIGE STYLIST ANETTE ECKMANN OG LIGE SÅ DYGTIGE FOTOGRAF BJARNI B. JACOBSEN – DER FINDES INGEN BEDRE END DEM, TAK FORDI AT I ALTID TRYLLER!

IMG_0011 IMG_4343 IMG_0050 _E8U4430 _E8U4415 _E8U4397IMG_4346

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt v/køb over 499,-