Cookies

Oversigt:

1. Ejeroplysninger

2. Hvad er Cookies?

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

4. Formål med cookies på vores website

5. Google Analytics

6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

FIRMANAVN

ADRESSE

POSTNR og BY

Telefon: xx xx xx xx

Email: xxxxx@xxxxxx.dk

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der

er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Sådan sletter eller blokerer du cookies

4. Formål med cookies på vores website

 Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

 Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for

annoncører.

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies

fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering,

køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Hvis dette måtte være tilfældet, bliver du også oplyst om

hvilke data vi ønsker at registrere og bede om dit samtykke hertil.

Oplysningerne bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan

bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester

og teknologier, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer ikke

dine personlige oplysninger på computere eller andet, men bruger kun googles værktøjet (se punkt 5)

til at indsamle oplysninger om blandt andet dine demografiske oplysninger. Brugeroplysningerne

håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke

garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en

risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares

elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan

blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for

behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst

på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores

websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få

oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller

data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet

eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for

behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over

behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf.

persondatalovens § 58, stk. 1.

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt v/køb over 500,-