DRØMMEN OM ET DRIVHUS…

Det hele startede med en idé om et traditionelt, gammeldags engelsk drivhus med muret sokkel – sådan et sted, hvor man kunne gå og pusle om sine planter i tiiiiimevis. Projektet blev dog hurtigt kasseret, det blev for omfattende, for besværligt og for dyrt.

Men ud af denne idé opstod en endnu bedre – nemlig at lave vores ellers lidt halvmørke og kedelige overdække mellem to bygninger om til drivhus, eller hvad sådan et nu skulle komme til at hedde.
Dagen efter blev taget flået af, og et større projekt end beregnet blev sat igang. Min skønne Helge forvandlede de ca. 100 kvadratmeter til det mest fantastiske sted.
Det var vigtigt for os, at resultatet ville ligne noget der kunne have været her i mange år, det måtte endelig ikke være for perfekt og “nylavet”. Derfor blev der købt brugte tagplader, og lærketræet havde vi liggende.
Tankerne var mange, det skulle være et rum der kunne det hele – men først og fremmest gøre det muligt at have tomater i tonsvis, krydderurter ligeså – som ellers kan være svære at have ude i det fri.
Billederne taler vist for sig selv, vi har fået et rum hvor vi kan være, vi kan dyrke grønsager og urter. Der kan hænges og slænges – man kan sove og læse – lave pandekager og spise dem…. og vi kan næsten ikke vente til lille Viggo bliver stor nok til at få sine egne planter derude.

Vi var meget i tvivl om hvad sådan et sted skulle hedde… Orangeri er for fint og for fransk….. Drivhus dækker ikke nok… Udestue gør mig dårlig…. det endte med VÆKSTHUS, for alt spirer, gror og strutter og har det godt – og jeg er ret sikker på, at selv ens kreativitet og idéer vil vokse her også!

 

IMG_4373-1IMG_4369IMG_4364IMG_4375IMG_4374

IMG_4382

 

 

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt v/køb over 499,-