Rivsalt

Salt er ikke bare salt. Med rivsalt får du en gastronomisk oplevelse og en ny måde at bruge salt i madlavningen. Rivsalt-familien er designet af den svenske iværksætter Jens Sandringer, som efter et besøg på en japansk restaurant kom på produktet. I 2013 blev det originale rivsalt-produkt lanceret, og siden er virksomheden kun vokset og produktsortimentet blevet udvidet.

Viser alle 8 resultater

Gourmetsalt fra hele verden i det eget køkken

Konceptet er ganske enkelt. Et rivsalt-sæt består af japanske stål-rivejern af højeste kvalitet og dertilhørende saltkrystaller i forskellige varianter. Saltet rives på rivejernet over den tilberedte mad eller under madlavningen. Rivejernet findes i to størrelser. Et lille der passer perfekt til bordet og et stort, der hører til i køkkenet. Saltet udvindes fra de bedste saltminer i verden og er derfor med garanti af høj kvalitet. Det findes i forskellige varianter alt efter hvor i verden, det er udvundet, og deraf kommer de smukke farver også.

Flotte farver og smage

Med rivsalt taste kan du opleve 4 pikante smagsvariationer, der egner sig godt til forskellige former for madlavning. Den indiske salt Kala Namak er med sin eksotiske duft og smag god til orientalske retter. Halit saltet fra Pakistan er en klar saltkrystal med en ren intens smag, der gør sig godt i al slags mad. Den bolivianske Rose salt er mild og sød i smagen og passer perfekt til kød og grøntsager. Alpine, som er en østrigsk salt, er rødbrun i farven og passer særdeles godt til mørkt kød, da den er meget intens i saltsmagen.

Med rivsalt kan du give dine gæster en helt særlig luksuriøs madoplevelse ved at lade dem rive saltet direkte på maden ved bordet. Det gode ved rivsalt er samtidig, at det er selvdesinficerende, så I skal ikke være bange for at røre direkte ved saltet, når det går på runde.

De nyeste varianter indenfor rivsalt

Rivsalt har introduceret et nyt produkt på markedet, der fungerer som den perfekte kontrast til saltet. Med den søde rålakrids fra rivsalt kan du tilføje noget ekstra til madlavningen. Rålakridset skal ligesom saltet rives og kan bruges i alt fra kødretter, forretter og i desserter. På den dekorative side er rålakridset også spændende, da det med sin kulsorte farve giver et flot pift til retterne. Her kan man altså tale om, at smag og udseende går hånd i hånd.

Rivsalt har foruden rålakridset udviklet endnu et værktøj til madlavningen i form af en saltblok, der egner sig perfekt til grillsæsonen. Saltblokken skal placeres på grillen og varmes op, hvorefter du kan begynde tilberedningen af maden. Du finder alt hvad du skal bruge til den perfekte grillfest hos Mark&Waldorf. Prøv det og tag din grillaften til nye højder.

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt v/køb over 500,-