TID TIL FORÅRSRENGØRING

Så kom de endelig – de skønne kasser fra BADEANSTALTEN, fyldt med alskens cremer, olier, salte og skrubs, som kun vil en det aller aller bedste!

Jeg har glædet mig som et lille barn til de skulle komme her til shoppen, for er der noget jeg holder af, er det et langt karbad med et drys af forkælende badesalt – nogle gange er jeg mere til en opfriskende saltskrub, så jeg skal klart afprøve den med agurk og mynte!

Ansigtsolien har jeg ladet mig fortælle, at den skulle være ret så fantastisk at bruge som natcreme, eller i de koldere perioder under dagcremen, jeg vil prøve selv – synes olier til krop og ansigt er noget af det dejligste!

Nå, jeg har ikke tid til at skrive mere – jeg skal i bad! 🙂

Skærmbillede 2015-04-10 kl. 11.48.59

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt v/køb over 499,-