• LEVERING KUN 1-2 DAGE og FRI FRAGT TIL PAKKESHOP I DK OVER 499,-
  • BESTIL FØR KL. 14.00 - OG VI SENDER SAMME DAG (MAN-FRE)
  • Lev. 1-2 dage & fragtfrit til pakkeshop i DK over 499,-
Hurtig levering og rigtig fin kundeservice, vi havde problemer med et produkt, det blev håndteret helt efter bogen, godt gået

Kelimpuder

Åh hvor er vi bare vilde med kelimpuder – sikke en historie de kan fortælle! Alle kelimpuderne er syet af gamle vintage kelimtæpper fra Tyrkiet, og det betyder, at alle puderne er helt forskellige. Du finder altså ikke 2 puder som er ens, så skønt! Vi kan selv godt lide at mikse forskellige puder, vi synes det giver sådan et lækkert look, men alt er tilladt! Er du på udkig efter ensfarvede puder i hør eller småblomstreder puder – så har vi naturligvis også det, dem finder du lige her.

Viser 1–24 af 51 resultater


Kelim er en unik form for orientalsk vævning, der har eksisteret i rigtig mange år. Oprindeligt stammer denne type af orientalsk vævning (der hovedsageligt er kendt for brugen i forbindelse med tæpper, men nu også puder) fra asiatiske nomader, der gjorde brug af denne vævningsteknik helt tilbage til år 1000 før Kristus. Dengang blev teknikken dog brugt til at væve tæpper, der blev brugt til at sikre telte mod både kulde og fugt, hvorfor de havde et reelt formål. I dag forholder det sig naturligvis en kende anderledes. På trods af, at det i høj grad var tæpper, der blev vævet efter den specielle kelimteknik, som efterfølgende blev brugt til både kulde- og fugtsikring af telte såvel som kommunikation som følge af tæppernes symboler og tegn, så består udvalget i dag også af puder. Der skulle dog gå mere end 3.000 år, inden denne udvikling forekom og kelim fandt vejen til mange af de vestlige markeder.

Kelimpuder er syet af gamle vintage-kelimtæpper

De mange kelimpuder, du finder blandt udvalget her på siden er syet af gamle vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Det er ikke blot en garanti for, at der er tale om kelim puder, der bærer på samme historie som tæpperne, men det er dertil også med til at sikre, at udvalget er bestående af kelim puder, der er vævet efter den unikke kelim-teknik. Der er ikke tale om maskinproduktion, print eller andet, men det er derimod vaskeægte – og helt unikke – kelim, der er tale om. Der bør naturligvis ikke herske nogen tvivl om, at en kelimpude særligt appellerer til dig, der elsker noget unikt. Hvis du vil have en pude, der næppe finder vejen til et andet dansk hjem, så er én eller kelimpuder et godt bud. I og med, at der er tale om puder, der bliver fremstillet af gamle vintage-tæpper, der oprindeligt stammer fra Tyrkiet og kan have mange år bag sig, så er du også sikret, at der er tale om en pude, der fortæller en rigtig spændende historie.

Der findes ikke to kelimpuder, der er ens

Som tidligere nævnt, så er kelimpuder særligt noget, der vil appellere til dig, der er vild med idéen om, at kunne indrette og pynte din bolig med noget, der er helt og aldeles unikt. Det skyldes, at hver enkelt kelimpude kan betragtes som værende et unikt kunsthåndværk, eftersom kelimpuderne er fremstillet af vintage-tæpper fra Tyrkiet – og derfor er der kun ét eksemplar af hver enkelt pude, du finder her hos MarkWaldorf. En kelimpude vil – uden tvivl – være en både farverig og spændende kontrast i din bolig, hvorfor den er oplagt som pynt på sofaen eller i sengen. Der er mange, der motiveres til at investere i en kelimpude, fordi det lige netop er den eneste af sin slags, der kan findes på markedet. På trods af dette, så er udvalget dog stort og derfor vil du – med garanti – også kunne finde den helt rette pude syet med materialer fra vintage-kelimtæpper for dit vedkommende.

Find et stort udvalg af kelimpuder her på siden

Hos MarkWaldorf finder du et stort udvalg af kelimpuder. Fælles for de mange puder er, at de kan fortælle en helt unik historie, der reelt set kan strække sig mange år tilbage i tiden, da de – som tidligere nævnt – er blevet syet af gamle vintage-kelimtæpper, der oprindeligt stammer fra Tyrkiet. Det betyder både, at alle puderne er forskellige, men det betyder også, at det på sigt vil være vanskeligt at finde materialer til denne type af puder. Derfor gør du også klogt i, at sikre dig dine kelimpuder mens markedet fortsat tilbyder dem.

Subtotal: 0,00 DKK

Fragt beregnes ved kassen og eventuelle procenter.

Prisen opkræves i DKK.

Gå til betaling

Din kurv er tom.