• LEVERING 1-2 DAGE OG FRAGTFRIT TIL PAKKESHOP I DK OVER 499,-
  • BESTIL FØR KL. 14.00 OG VI SENDER SAMME DAG (MAN-FRE)
  • LEV. 1-2 DAGE - GRATIS TIL GLS SHOP OVER 499,-
Hurtig levering og rigtig fin kundeservice, vi havde problemer med et produkt, det blev håndteret helt efter bogen, godt gået!
Flotte varer i fin kvalitet. Altid hurtig levering og alt er bare i orden. Er rigtig glad for at handle med dem!
Personlig online-betjening! Udover en bekræftelse på min ordre fik jeg også en dejlig personlig hilsen fra MARK&WALDORF.
Hurtig service og levering. Fine varer. Bestiller gerne varer en anden gang.
Hurtig levering og god kundeservice. Jeg er så god for de ting jeg har fra Jer. Håndkklæderne har god holdbarhed.
Suveræn service og lynhurtig levering. Ved bestilling, får man en personlig besked om ens køb, som fuldender en unik oplevelse.
Prima kundeservice og levering. Super mange sjove og fede ting - og intet problem at få refunderet/ombyttet ved fejl.
Super god service. Kan klart anbefales.
Bedste ordrebekræftelse nogensinde. Skøn web, der viser produktet godt, nemt og overskueligt samt en super god pris.

HVEM ER MARK OG WALDORF?

MARK&WALDORF er muligvis et anderledes navn til en webshop, men vi ledte efter noget som var autentisk, ægte, uden dikkedarer, man skulle kunne mærke hvem der stod bag! Så hvad ville være mere naturligt end vores navne?!

“Mark” kommer fra Helges familie, “Waldorf” fra Marlenes – at sætte et & tegn mellem disse to virkede som det helt rigtige, og sådan kom MARK&WALDORF til verden i september 2013.

Både dengang og nu har det været vigtigt for os, at du som kunde altid kan mærke, at vi er lige her – omme på den anden side af skærmen – vi gør alt hvad vi kan for at være tæt på og ikke mindst nærværende og imødekommende i vores kommunikation!

Vi har verdens bedste team, og vi super stolte over at have jordens sødeste, hurtigste og dygtigste medarbejdere! Det er uanset om der skal oprettes varer, laves materiale til sociale medier, tages imod varer, for slet ikke at tale om at plukke de mange ordrer og pakke dem omhyggeligt ind, så de når hele ud til de mange dejlige ventende kunder.

Hver eneste dag bliver der grinet, snakket, fjollet og smilt på både kontor og lager – det er lige før det er vigtigere end alt andet, men det kan man heldigvis også sagtens selvom det til tider går en anelse for stærkt!

Vi glæder os til at pakke din ordre!

Smil fra
MARK&WALDORF

 

Marlene-Helge-Mark-Waldorf

Subtotal: 0,00 kr.

Fragt beregnes ved kassen og eventuelle procenter.

Prisen opkræves i DKK.

Gå til betaling

Din kurv er tom.