HVEM ER MARK OG HVEM ER WALDORF?

MARK&WALDORF – hvor kommer det egentlig fra er der mange der spørger om?
Da vi for 7 år siden startede firmaet, ledte vi efter et navn som var autentisk, ægte og uden dikkedarer – man skulle kunne mærke hvem der stod bag! Så hvad ville være mere naturligt end vores navne ?

“Mark” kommer fra Helges familie, “Waldorf” fra Marlenes – at sætte et & tegn mellem disse to virkede som det helt rigtige!

Vi er nemlig et team, hvor Helge står for det praktiske, fysisk krævende, håndværksmæssige – det er han super dygtig til. Jeg har et lidt mere skævt hoved, der hurtigt fyldes og flyder over med idéer og skøre påfund.Her kommer Helge så ind i billedet, uden ham ville de nemlig aldrig blive til noget konkret!

Vi er vilde med at arbejde sammen, hvor heldige har vi lige lov at være ?! Vi har begge mange års erfaring fra interiør branchen, så det virkede helt naturligt for os at starte vores eget firma, hvor der er ekstremt kort fra tanke til handling – noget vi sætter stor pris på!

Udover arbejde er der vilde Viggo på 5 år, lillebror Anchor på 2 år, et rummeligt hus med legetøj over det hele (sådan føles det i  hvert fald) samt en ret stor have, hvor vi har både høns og hane!

Nåh ja – og så har vi for nogle år siden købt en gammel sejlbåd fra 1907, som med en masse timers slid bliver til den smukkeste dame – så hende glæder vi os til at skulle i vandet med!

Om os

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt v/køb over 499,-