• LEVERING 1-2 DAGE OG FRAGTFRIT TIL PAKKESHOP I DK OVER 499,-
  • BESTIL FØR KL. 14.00 OG VI SENDER SAMME DAG (MAN-FRE)
  • LEV. 1-2 DAGE - GRATIS TIL GLS SHOP OVER 499,-
Hurtig levering og rigtig fin kundeservice, vi havde problemer med et produkt, det blev håndteret helt efter bogen, godt gået!
Flotte varer i fin kvalitet. Altid hurtig levering og alt er bare i orden. Er rigtig glad for at handle med dem!
Personlig online-betjening! Udover en bekræftelse på min ordre fik jeg også en dejlig personlig hilsen fra MARK&WALDORF.
Hurtig service og levering. Fine varer. Bestiller gerne varer en anden gang.
Hurtig levering og god kundeservice. Jeg er så god for de ting jeg har fra Jer. Håndkklæderne har god holdbarhed.
Suveræn service og lynhurtig levering. Ved bestilling, får man en personlig besked om ens køb, som fuldender en unik oplevelse.
Prima kundeservice og levering. Super mange sjove og fede ting - og intet problem at få refunderet/ombyttet ved fejl.
Super god service. Kan klart anbefales.
Bedste ordrebekræftelse nogensinde. Skøn web, der viser produktet godt, nemt og overskueligt samt en super god pris.
Næste produkt: KELIMLØBER - str. 59 x 292 cm
Til gulvet

TÆPPEUNDERLAG

149,00 kr.1.299,00 kr.

Vi anbefaler altid, at man bruger et tæppeunderlag til sine løse gulvtæpper, særligt hvis de ligger på glatte gulve som for eksempel parketgulve, plankegulve eller klinker.

Kvaliteten her er efter vores mening den allerbedste på markedet, gennem årene har vi afprøvet flere forskellige kvaliteter, men vi forhandler kun denne ene slags – da den simpelthen er den bedste hvis du spørger os!

Tæppeunderlagene er meget tykke og lækre, og gør en synlig og mærkbar forskel. Tæppet ligger simpelthen bedre, meget flottere og mere sikkert.

Når man bruger et tæppeunderlag, så beskytter du både dit tæppe og dine gulve, der vil nemlig altid være et slid mellem tæppe og gulv, og dette hindrer du med et underlag. Desuden hindrer du også evt. farveafsmitning, særligt hvis der skulle ske et uheld og der bliver spildt vin, vand eller lignende.

Underlaget skal altid lægges på et tørt og rent gulv

Underlaget er let at klippe til, sådan at det passer til netop dit tæppe.

Praktiske oplysninger

Findes i str. :

60 x 120 cm
80 x 150 cm
120 x 190 cm
160 x 230 cm
190 x 290 cm
240 x 340 cm

Materiale : 100% polyester – PVC frit

Tykkelse : ca. 4 mm

Kan vaskes i maskine ved 30 grader

____________________________

 

Hvorfor bruge tæppeunderlag?

Er det nødvendigt med et tæppeunderlag tænker du måske….. Vores svar er et helt klar JA! Læs mere

Et tæppeunderlag gør en kæmpe forskel og sørger ikke bare for at din tæppe bliver liggende der hvor det bør, men hjælper også mod slid på tæppet og ikke mindst gulvet. Vi har valgt at føre én slags tæppeunderlag, simpelthen fordi vi ser det som det allerbedste på markedet! Vi har forhandlet de tykke tæpperunderlag i mange år og kan høre fra vores kunder, at de er yderst begejstrede for kvaliteten!
Læs mindre

Hvad er et tæppeunderlag helt præcist?

Hvis du har købt et nyt gulvtæppe, så overvejer du måske også et tæppeunderlag?! Læs mere

Et tæppeunderlag er et underlag i gummi, som man lægger under selve tæppet – på den måde bliver tæppet liggende præcis hvor det skal, og vil altså ikke glide som det ellers kan komme til. Særligt hvis det ligger på et hårdt gulv, som klinker, fliser eller trægulv – så vil et tæppe uden underlag have tendens til at flytte sig og i værste fald kan man komme til at glide i det.

Hos MARK&WALDORF har vi forhandlet tæpper og tæppeunderlag i mange år. Vi forhandler kun én slags underlag, simpelthen fordi vi synes det det allerbedste på markedet. Vi har mange kunder som starter med at købe et enkelt underlag og senere vender de så retur for at købe til deres andre tæpper også, det er for os det allerbedste bevis for, at kvaliteten er helt i top!

Læs mindre

Køb skridsikkert underlag online

Når man lige har købt et nyt tæppe, kan man måske godt synes at det er lidt bekosteligt at skulle ofre penge på et tæppeunderlag også. Læs mere

Men tro os når vi siger, at de sidste penge er givet yderst godt ud!
Du kan sagtens få tæppeunderlag til billigere penge, vi har endda også selv prøvet dem, men de lever slet ikke op til det, som et tæppeunderlag skal kunne.

Et godt tæppeunderlag skal have en høj kvalitet og en vis tykkelse for at kunne holde et tungt gulvtæppe på plads.
Ud over at det sørger for at tæppet bliver liggende, så sørger det også for at tæppet ikke slides nedefra. Når du går ovenpå et tæppe er der jo et vist slid, men det samme slid er der faktisk mellem gulv og tæppet. Ved at bruge et tæppeunderlag kan du minimere dette slid, og det giver jo super god mening hvis der er tale om et vendbart tæppe!

Læs mindre

Hvad er fordelen ved et tæppeunderlag?

Du forlænger altså dit tæppes levetid ved at lægge et underlag under, og hvis tæppet er vendbart Læs mere

– ja, så er det jo endnu mere væsentligt at du passer godt på det! Et tæppe er jo noget, der holder i mange mange år – særligt hvis der er tale om et kelimtæppe eller ægte tæppe – så det giver rigtig god mening at passe ekstra godt på det!

Skulle uheldet være ude og der for eksempel spildes et glas rødvin ved spisebordet, og det ryger ned på tæpper – så vil det også være yderst hensigtsmæssigt at der er underlag under. Underlaget vil nemlig sørge for, at vinen ikke ryger ned på klinkerne eller trægulvet og der kan altså på den måde undgåes skjolder og pletter på gulvet.

Udover de nævnte ting, så vil et tæppe tage sig meget bedre ud med et underlag under – du vil simpelthen kunne se en meget tydeligt forskel på om tæppet har en tæpperunderlag under sig eller ej.

Læs mindre

Hvilken størrelse skal tæppeunderlaget have?

Mange spørger hvor stort et underlag skal være, det er ret let Læs mere

– det skal helst være næsten lige så stort som tæppet. Der skal højst være 5 cm fra tæppeunderlagets kant ud til tæppet, for man skal naturligvis ikke kunne se underlaget.

Så har du et tæppe som måler 200 x 300 cm, så skal du vælge det underlag som har str. 190 x 290 cm – du kan se alle de forskellige størrelser HER.

Måske har du et tæppe som ikke har de gængse standardmål, som for eksempel vores unikke vintage kelimtæpper og kelimløbere. De har nogle helt specielle mål – så i disse tilfælde, skal du finde det underlag som vil passe bedst og så klippe underlaget til. Du skal blot klippe det til med en helt almindelig saks, så det er let og ubesværet at have med at gøre. Skulle der blive et stykke underlag tilovers, så smid det endelig ikke ud, men brug det til en løber, en dørmåtte eller andre småtæpper i dit hjem.

 

Har du spørgsmål vedrørende vores tæpper eller tæppeunderlag, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mindre

Bestil før kl. 14.00 – og vi sender samme dag (man-fre)

Levering kun 1-2 dage og fri fragt til pakkeshop over 499 dkk

Hos Mark&Waldorf har vi 14 dages returret

Kontakt os for spørgsmål (+45) 5362 3620

Subtotal: 0,00 kr.

Fragt beregnes ved kassen og eventuelle procenter.

Prisen opkræves i DKK.

Gå til betaling

Din kurv er tom.